Administrar

a la punta dels dits

Adéu...

exist | 05 Juliol, 2005 11:14

Bon viatge titella del destí, avui marxaves i no s'ha acostat ningú a l'estació per dir-te adéu. Aquest dia no ès més gris perquè no s'anima a ploure...

demà ens anyoraràs, demà sirà tard per tots, però sobretot ho sirà per tu, i per les teves ganes de ser algú. Demà és massa alluny per poder-te ajudar, demà no hi siré, no hi seràs, no hi haurà ningú darrera la porta que se't tancarà i massa gent que farà força darrera la porta que mai se t'obrirà, demà pensaràs que podría pensar en tu, però sirà massa tard, perquè demà és massa lluny per recordar tot el què ens ha passat avui, perquè avui, el demà ja forma part del passat, i ningú pot provar que el què ja no existeix, hagi existit algún cop. Ni un reflex en el vidre del tren, ni un trist i homit mocador blanc a l'andana cridant adéu, ni una mà coneguda que es digni a abraçar-te, ni un amic, ni un company... ni la soletat. Un comiat amb gust a indiferència i adornat amb una abraçada als records que avui deixen de ser-ho. T'anyor més avui que no sé si ens tornarem veure. És com un mai més, i un mai més és tan fill de puta com una mort sense lloc dins l'eternitat...
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS