Administrar

a la punta dels dits

6022006

exist | 06 Febrer, 2006 02:00

Envasades dins un tupperware venen les gracies que mai tenc temps per donar; A dins hi ha: un trosset de cel blau intens, amb un núvol d'aquells blancs que semblen fets de cotó de sucre de fira, perquè t'hi puguis estirar buida de preocupacions, plena d'emocions.

Avui has trucat a mitja nit per felicitar-me. Una trucada d'un cel que imagina oceans que es buiden com a llagrimers deprimits sense més paquets de kleenex. Avui; 1165 centímetres, jo també té vist caminar de puntetes per damunt els núvols, jo també he pogut flotar per damunt aquest horitzó tan llunyà agafat de la teva mà. Avui has desitjat que sigui molt feliç, més feliç del què se'ns està permès ser. Avui algú ha desitjat més del què em mereixo, però avui ho intentaré, i quan arribi allà, t'escriuré una cançó i te l'enviaré amb una postal per poder escoltar la musica de la teva veu cantant el què té escrit. Avui que te n'has enrecordat, avui dos ànecs travessen aquest mar de dubtes, avui soc un poc més vell, un poc més a prop d'allò tan negre, un poc més lluny de tots aquells records d'infància que quasi no record. Avui que fa més de nou-centes nits de tot allò, té sentit aquí al costat, allà on els coixins es fan nusos amb els llençols quan el silenci s'apodera de la espontaneïtat del moment.


Comentaris

  1. Re: 6022006
    Molts d'anys!!!
    Octubrina | 06/02/2006, 19:54
  2. set
    Sigues desert, desfés-te de la pell i transforma’t en duna d’arena suau. Beu de la claror del sol, seca. Potser així deixaràs de tenir set.
    Octubrina | 14/02/2006, 23:35
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS