Administrar

a la punta dels dits

C/qualsevol

exist | 04 Gener, 2007 02:54

El fred tanca les finestres, les bufandes assassines es tornen enrodillar als colls, els calcetins estan mal fets; duen les costures per dins, els guants tenen els dits massa curts, o massa llargs, el tacte és un nin orfe abandonat a qualsevol carreró, aquest divendres és com un dilluns de ressaca, demà encara no existeix.                         Tu ets tot el que me sobra, jo sóc tot el què trob a faltar.
Una trucada errònia et condueix a una veu coneguda i somriures empotats igual que els albercocs del corral de Campanet. Aquest cel és tan diferent del què es veu de damunt la teulada de ca teva, allà sempre veuen estrelles. Tot són massa plaguetes de caligrafía per poder-ho recordar, res són massa secrets per poder oblidar. Hi ha massa hiverns tancats dins aquella capseta de mistos. No hi ha treball pels artistes, cada dia queden menys papers en blanc perquè puguin omplir-los els poetes, tothom somia atracar un banc amb una escopeta retallada, tothom somia...
...i tu tens por.

Comentaris

 1. loveslauq/C

  sí.lo tengo.mucho.tanto que me paraliza, enmudece mis palabras y olvida mis descuidos.aún así me sigue quedando un frasquito de esencia de valentía para atracar ese banco.robar todas las reservas de ilusiones que su camara blindada guarde y fugarnos lejos.allí donde los tejados nos den cobijo para contar estrellas y raptar constelaciones.
  y tú, tienes tú miedo?...

  (L) | 18/01/2007, 16:03
 2. Av./

  no, no lo tengo.

  ...no hi ha por a un altre naufragi, sempre ens quedaràn emmagatzamades dins el GPS les coordenades d'aquella illa amb aquella platja plena de llum.

  exist | 18/01/2007, 18:08
 3. /.vA

  ...aquella playa...ya casi no la recuerdo...me concentro, me esfuerzo en perder el rumbo para de esa manera recordarla.toda mi búsqueda es en vano.mi alzehimer se agudiza con la rutina diaria.tú existes?si...existes y no tienes miedo.yo sí.aún así mis manos buscan nerviosas el GPS que creían ya olvidado, en él hay unas coordenadas.ahora todo cobra algo de sentido.y si el sueño de anoche tuviera algo que ver?una duda llena de luz.

  (L) | 19/01/2007, 00:55
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS