Administrar

a la punta dels dits

interrogants

exist | 03 Febrer, 2006 04:39

Quina màgia hi ha dins el palmell de la teva mà, que cada cop que m'acarones vas buidant aquesta buidor? Quina veritat hi ha ofegada dins dins aquesta gargamella que no em deixa cridar el teu nom? Quina línea t'ha agradat més i quina t'ha agradat menys? Quina falta d'ortografia ha molestat més? Quina no has vist? Quina no has trobat? Quina paraula has oblidat? Quina has recordat? Quina olor fan la tinta i el paper a traves d'aquesta pantalla? Quina buidor molesta més, la compartida o la que és a mitges? Quant va ser avui? Quant serà ahir? Que és demà? Que n'hem de fer de nosaltres mateixos els qui no en sabem res de l'art de la natació? Com cura el tall que no suqueja sang? Com s'aclareix la boira que no és transparent? I tu, de quin color tens el pintallavis?


Comentaris

 1. nedes?
  De quin color són les lletres quan caduquen? Has ensumat mai les gotes de l'aigua quan nedes dins la mar? Això és l'art de la natació, buidar la mar del seu oxigen i respirar ben intensament, a mitges; cridar els noms desconeguts amb els llavis closos, no sigui que se'ns escapi la curiositat de l'anonimat. M'agrada l'olor de la teva cal·ligrafia a través de la pantalla...I el pintallavis, de color de mel, com quan surt el sol i la rosada arran de mar t'acarona les pipelles.
  Octubrina | 04/02/2006, 17:14
 2. glup...!gluuup!
  No sé de quin color són les lletres que me caduquen. No ho he ensumat mai, ja ho provaré a veure si m'acab d'ofegar.Buidar la mar no és un somni que es pugui construir amb un sol gest.No volia violar el teu anonimat, crec que és una cosa possitiva que no sapiguem qui som. (les preguntes no es que te les volgués fer expresament a tu, tan sols és que en el darrer comentari ho vas endevinar; pateixo una buidor intermitent aguda, més que de sentiments és d'expressió però ja passarà, i l'unic que se'm va ocorrer era demanar...) i per acabar, a mi també m'agrada el color de la teva olor: color de mel.
  exist | 05/02/2006, 03:08
 3. m'agrada...
  m'agrada... jo només volia respondre. potser dins aquesta buidor en què et sents i en què tots ens sentim, també m'hi trob i entre les preguntes acabes trobant una resposta, encara que no tengui res a veure. aquesta és la gran virtut de l'anonimat, l'amotllam a la nostra manera. i la veritat, és que m'agrada disfrutar d'aquesta llibertat. (no tardis tant en escriure, és bonic el que dius!)
  Octubrina | 05/02/2006, 04:18
 4. m'agrada+
  a mi m'agrada que responguis, i trobar-te per aquí i pel teu bloc, ho segueixo encara que no sigui molt donat a deixar-hi comentaris. Jo també et felicito pel què escrius.
  exist | 06/02/2006, 02:22
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS